Haemme Seinäjoen voimalaitokseemme kesätyöntekijöitä sähkö- ja automaatio-osastolle sekä voimalaitoksen vuosihuoltoon käyttöhenkilökunnan kesätuuraajia

Kiinnostaako sinua työskentely dynaamisessa energiayhtiössä? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä energiantuotannon parissa.

Haemme kesätyöntekijöitä Seinäjoen voimalaitoksen sähkö- ja automaatio-osastolle kunnossapitotehtäviin.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtäviin soveltuvia opintoja. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä kykyä hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan touko – kesäkuussa ja kestää 2-4 kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 17.2.2023 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi.sevo(at)epv.fi

Haemme Seinäjoen Voima Oy:n Seinäjoen voimalaitokselle myös

käyttöhenkilökunnan kesätuuraajia

2.5. – 15.9.2023 väliselle ajalle

Tehtävänäsi on osallistua voimalaitoksen toimintaan sekä päivävuorossa vuosihuoltoon liittyviin töihin. Työ sisältää päivä- ja kolmivuorotyötä.

Olet teknisen alan opiskelija esimerkiksi kone-, energia- tai sähkö/automaatioalalta tai sinulla on muuten työssä tarvittavaa kokemusta. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja joustava tehtävien hoidossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja hyvän mahdollisuuden tutustua voimalaitoksen käyttämiseen ja huoltamiseen paikallisesti merkittävässä sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksessa sekä mahdollisuuden tutustua uusiutuvaan ja sähköistyvään lämmöntuotantoon valtakunnan parhaalta näköalapaikalta.

Lähetä hakemus sekä ansioluettelosi 17.2.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi.sevo(at)epv.fi