Haemme käynnissäpitäjää Seinäjoen voimalaitokselle

Haemme Seinäjoen Voima Oy:lle, vakituiseen työsuhteeseen käynnissäpitäjää. Tehtävään valittava tekijä pääsee työskentelemään mukavassa porukassa ja nykyaikaisissa energiantuotantoympäristöissä. Seinäjoen Voima on osa EPV Energia Oy -konsernia ja on merkittävä paikallinen sähkö- ja lämpöenergian tuottaja. Seinäjoen Voima tuottaa Kyrkösjärven rannalla olevassa CHP-voimalaitoksessa sähköä ja kaukolämpöä. Vuoden 2023 alusta Seinäjoen Voima on toiminut myös kaukolämmön kokonaisuuden tuottajana koko kanta-Seinäjoen alueella. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Mitä etsimme:

Tehtävässä toimit laaja-alaisesti sähkön- ja lämmöntuotannon prosessien parissa. Työ koostuu tuotantolaitteistojen käyttö- ja huoltotoimenpiteistä sekä valvonnasta. Työssäsi olet osa käynnissäpidon tiimiä ja liikut eri tuotantopaikkojen välillä tuotantotilanteen mukaan. Koulutustaustasi on sähkö/automaatioalalla tai mekaanisella puolella. Myös soveltuva työkokemus katsotaan eduksi. Sinulta odotetaan kykyä työskennellä vuorotyössä. Omaat tunnollisen otteen työhön etkä pelkää tarvittaessa tarttua työkaluihin.

Mitä tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen vakaalla toimialalla
  • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden kehittyä oman alan tehtävissä energiantuotannon edelläkävijän kanssa

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 10.12.2023. Hae tehtävää TÄÄLLÄ

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, kysymyksiin vastaa Käynnissäpitopäällikkö Lauri Helander (050 381 9657) ma-ke klo 12–15

Muina aikoina tiedustelut Eezyn yhteyshenkilölle:

Essi Ritola
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 479 6761
essi.ritola@eezy.fi